تایلند کشوری با وسعت120 .513 کیلومتر مربع در جنوب شرقی آسیا واقع شده است. پایتخت تایلند بانکوک و زبان رسمی آن تایلندی و دارای واحد پول بات می باشد. به دلیل نزدیک بودن تایلند به دریا ، این کشور دارای آب و هوای معتدل و بسیار حاصلخیز است. کشور تایلند از شمال کوهستانی با جنگل های فراوان، در نواحی مرکزی دارای شالیزارهای سرسبز برنج، در غرب و شرق دارای باغ های میوه ، درختان کائوچو و ساحل شنی سفید می باشد. تایلند دارای جزایر زیادی است.
تایلند از جمله کشورهایی است که به خاطر رشد سریع اقتصادی، لقب ببر آسیا را به خود گرفته است. بنا به گزارش بانک جهانی، تایلند در سال های اخیر سریع ترین رشد اقتصادی جهان را داشته است.
کارشناسان عوامل اصلی رشد اقتصادی تایلند را به دلایل اجتماعی، سیاسی و اقتصادی مطرح کرده اند، و این طور تشریح می کنند که احترام به نظام سلسله مراتب، وجود روحیه برابری، حاکمیت فرهنگ کار و انضباط کاری، عدم دخالت سیاست به عنوان عنصر بازدارنده رشد اقتصادی، ثبات اقتصاد کلان، جلب اعتماد سرمایه گذاران خارجی، مدیریت مطلوب و تورم پایین از جمله این دلایل بوده اند.
ثبت شرکت سریع ترین و مطمئن ترین روش ممکن جهت اخذ اقامت در تایلند می باشد. به وسیله ثبت شرکت در تایلند که به اخذ ویزای تجاری کشور تایلند می انجامد، شخص می تواند ، ویزای بلند مدت تجاری گرفته و به راحتی اقامت و سرمایه گذاری خود را تثبیت کند.

    قوانین ثبت شرکت در تایلند

برای ثبت شرکت در تایلند شما نیازمند داشتن حداقل 2 شریک تایلندی هستید که 51% سهامدار شرکت شما باشند و به ازای هر 1 نفر خارجی باید 4 نفر کارمند تایلندی در شرکت شما مشغول به کار باشند و به ازای هر کارمند خارجی باید 2 میلیون بات تایلند به سرمایه شرکت شما اضافه گردد. به این معنی که تا زمانی که سهامداران تایلندی حداقل دارای 51 درصد از سهام شرکت باشند و خارجی یا خارجی ها می توانند حداکثر 49 درصد از سهام شرکت را دارا باشند.
هر شخص می تواند در کشور تایلند نسبت به ثبت شرکت طبق قوانین اقدام و پس از آن نسبت به تحویل مدارک مورد درخواست پلیس مهاجرت جهت اخذ اقامت اقدام نماید.

    مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در تایلند

- اصل گذرنامه متقاضی
- اصل شناسنامه متقاضی
- دوازده قطعه عکس شش در چهار به صورت تمام رخ و بدون عینک
تذکر : حضور متقاضی در تایلند الزامی است.

    چگونگی ثبت شرکت در تایلند

جهت ثبت شرکت در تایلند، در ابتدا باید از طریق ویزای توریستی وارد کشور شوید و پس از ثبت شرکت باید به ایران بازگشته و با ارائه مدارک شرکت از سفارت تایلند در ایران تقاضای ویزای کاری نمایید و پس از بازگشت به تایلند اقدام به درخواست اجازه کار از طریق وکیل خود نمایید.
اقدامات لازم جهت ثبت شرکت در تایلند عبارت است از :
- ارائه 3 اسم مختلف برای شرکت
- تفاهم نامه انجمن شرکت
- ثبت شناسه مالیاتی و مالیات بر ارزش افزوده
- بازکردن حساب بانکی برای شرکت
- اقدام برای اخذ مجوز کار ( مجوز کار برای افراد خارجی الزامی است ) .